lessphp fatal error: load error: failed to find /home/zetmedic/public_html/wp-content/themes/theme48297/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/zetmedic/public_html/wp-content/themes/theme48297/style.less Geanta de Prim Ajutor Echipata - Genti Prim Ajutor Urgente - ZetMedical.ro

Genti Prim Ajutor Echipate

Genti Prim Ajutor Echipate

Geanta de Prim Ajutor / Genti Prim Ajutor Echipate


Echipamente complete: geanta de prim ajutor, truse de prim ajutor si rucsac medical.

Geanta medicala de prim ajutor echipata

Cu ajutorul produsului Geanta de Prim Ajutor se acorda Primul Ajutor care constă în efectuarea unor acțiuni salvatoare unor persoane care au suferit o accidentare, de către personal paramedical.

Acesta trebuie sa fi urmat cursuri speciale de formare si trebuie sa aiba în dotare echipamentele specifice acestui scop, geanta de prim ajutor echipata si inclusiv defibrilatoare semiautomate, funcționând sub formă de echipe de prim ajutor, inainte de intervenția medicilor.

Furnizam mobilier medical modern, aparatura de diagnosticare, instrumentar medical, consumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie, etc.

Avem cel mai bun raport calitate-pret de la producatorii finali pentru a asigura clientilor nostri calitate, conditii comerciale si preturi cat mai avantajoase.
Majoritatea produselor sunt fabricate de importanti producatori europeni.
Livrare rapida si gratuita in toata tara pentru comenzile de peste 300 de Ron.

Toate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE.
Producatorul are implementat sistemul de management al calitatii EN ISO 9001:2000 sau SR EN 13485/2004;

Se arată toate cele 9 rezultate