lessphp fatal error: load error: failed to find /home/zetmedic/public_html/wp-content/themes/theme48297/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/zetmedic/public_html/wp-content/themes/theme48297/style.less Consumabile Medicale - Produse Sanitare Unica Folosinta - ZetMedical.ro

Consumabile Medicale

Consumabile Medicale

Consumabile medicale

Comanda online din gama noastra de consumabile medicale: generale, chirurgie,  ginecologie, stomatologie si de laborator.

Fire de sutura resorbabile si neresorbabile. Fiecare fir de sutura este steril si vine in ambalaj steril, insotit de un ac triunghiular sau rotund. Dimensiunile acelor difera in functie de locul unde sunt folosite.

Seringi si Ace – consumabile medicale sterile cu o perioada da valabilitate de pana la maxim 5 ani.

Role cearceaf medical pentru patul de examinare. Cearceaful in strat dublu este un foarte bun absorbant pentru fluidele care se scurg in timpul consultatiei. Are rol protector pentru canapeaua de examinare.

Role de diferite dimensiuni: 50cm x 50m lungime, 60cm x 50m, 60cm x 80m, 60cm x 100m. Foarte important pentru usurinta in folosire, este ca foaia pretaiata sa fie indepartata usor si cu exactitate din rola de cearceaf.

Toate consumabilele oferite spre vanzare sunt fabricate in conformitate cu legile actuale, de catre producatori cu traditie in domeniul produselor medicale.