lessphp fatal error: load error: failed to find /home/zetmedic/public_html/wp-content/themes/theme48297/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/zetmedic/public_html/wp-content/themes/theme48297/style.less Cum alegem seringile de unica folosinta? - ZetMedical.ro

Cum alegem seringile de unica folosinta?

Pentru siguranta pacientului, atunci cand utilizam seringile de unica folosinta, este nevoie sa fim extrem de atenti la detalii ce vizeaza componentele, materialele din care sunt confectionate si modul acestora de ambalare.

In functie de scopul cu care se folosesc, se poate alege intre seringi de unica folosinta si reutilizabile. Spre exemplu, tipul de seringi Guyon se pot utiliza o singura data, de obicei pentru alimentatia pacientului, aspiratii sau irigatii. Sunt alcatuite din 3 componente: corp, piston de cauciuc, sistem de blocare. Un avantaj major este dotarea seringii cu sitem automat de inchidere. Seringa luer lock previne utilizarea repetata a seringilor de unica folosinta, protejand astfel sanatatea pacientului.

Fiind un produs cu ajutorul caruia se administreaza preparate care urmeaza sa fie date pacientului, este necesar sa se stie materialele din care este confectionat. Achizitionati doar seringile de unica folosinta care sunt realizate din materiale netoxice, apirocenice si care nu contin latex pentru a oferi pacientului un tratament sigur. De asemenea, informat-va daca seringile detin certificat de conformitate. La ZetMedical gasiti diverse tipuri de seringi de la producatori europeni.

Ambalarea seringilor este un aspect important deoarece acestea trebuie sa fie sterile, gata de a fi folosite. Fiti atenti ca seringa sa aiba specificata pe ambalaj sterilizarea cu EO (Etilen Oxid). De asemenea, verificati daca pe ambalaj apare data la care expira seringa si numarul lotului din care face parte.

ZetMedical va ofera o gama larga de seringi tip Guyon, pentru insulina cu ac fix si detasabil, seringi cu ac cu 3 piese de la Rays, producator european care asigura un nivel inalt de calitate a produselor sale.

No Comments Yet.

Leave a comment