lessphp fatal error: load error: failed to find /home/zetmedic/public_html/wp-content/themes/theme48297/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/zetmedic/public_html/wp-content/themes/theme48297/style.less Termeni si Conditii - ZetMedical

Termeni si conditii

TERMENI ŞI CONDITII

Acest site cu cuprinsul sau (texte, imagini, elemente grafice, baze de date, etc) este proprietatea firmei SC ZETMAN KRAFT SRL. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut fara acordul in scris a proprietarului.

Accesul si utilizarea paginii zetmedical.ro implica acceptarea conditiilor de mai jos, precum si a reglementarilor legale romane din domeniu:

1. Obiect

Conditiile generale de fata se aplica vanzarilor de dispozitive medicale prin magazinul online www.zetmedical.ro, denumite in continuare „produse” SC ZETMAN KRAFT SRL cu sediul in Arad, Calea Aurel Vlaicu  Bloc Z23, ap. 17, Judet Arad, inregistrata in Reg. Com. sub nr. J02/517/2016 și codul fiscal RO33028695, având contul RO16 BACX 0000 0011 8965 1000, deschis la UNICREDIT BANK

Aceste produse sunt destinate in primul rand dar nu exclusiv, personalului medical !

Utilizatorul/Clientul poate fi orice persoana juridica sau fizica din Romania care creeaza in conditiile prezentate la autentificare un cont de utilizator.

ZETMAN KRAFT isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui site in orice moment si fara preaviz.

2. Preturi/Costuri

Toate preturile afisate includ TVA de 9 sau 19 %. ZETMAN KRAFT isi rezerva dreptul de a modifica preturile in cazuri foarte intemeiate.

In cazul comenzilor a caror valoare depaseste 300 RON, costul transportului va fi suportat de noi .

3. Livrarea

Produsele comandate se livreaza prin firme de curierat rapid la adresa indicata de client! Comenzile se onoreaza in ordinea sosirii si inregistrarii lor, in general in maxim 2 zile de la comanda pentru produsele aflate pe stoc, respectiv in max. 6-30 zile in cazul unor produse lipsa (mai rar cerute).

4. Transferul de riscuri

Indiferent de situatie, incepand de la iesirea produselor din depozitul ZETMAN KRAFT riscurile carora pot fi supuse produsele si ambalajele lor sunt transferate Clientului. Sarcina de aparare incuba Clientul in raport cu transportatorul, pe timpul livrarii. Daca Clientul constata defecte la produse datorate transportului, este obligat sa semnaleze pe foaia de livrare!

5. Plata

Contravaloarea produselor comandate se achita la primire – ramburs in numerar!

Firma de curierat va emite o chitanta fiscala pentru suma incasata ramburs !

6. Certificate de conformitate si garantie

Toate produsele comercializate sunt noi, au marcaj CE (sunt omologate si inregistrate intr-o tara comunitara) pentru a putea fi folosite in reteaua medicala.Produsele vandute de noi se trimit in ambalajul lor original si sunt insotite obligatoriu de Certificate de garantie.

Garantia produselor este in general de 12 luni, cu exceptia produselor de unica folosinta sau a materialelor sanitare. Garantia se aplica numai defectelor de fabricare. Aceasta se limiteaza la alegerea ZETMAN KRAFT la inlocuirea piesei/produsului cu excluderea in mod particular a platii de despagubiri sau a unei taxe.

Orice reclamatie in perioada de garantie se va lua in considerare numai cu prezentarea Certificatului original de garantie emis de ZETMAN KRAFT si copia facturii fiscale. Reparatiile in perioada de garantie se executa numai la sediul firmei.

7. Responsabilitate

Utilizarea site-lui zetmedical.ro se face pe raspunderea clientului.

ZETMAN KRAFT nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server. In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, ZETMAN KRAFT va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). Pozele afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Clientul este singurul responsabil de alegerea produselor si serviciilor,precum si de corespunderea acestora la necesitatile sale. Clientul, in calitate de profesionist, trebuie sa verifice conditiile de utilizare a produselor(termene de valabilitate, contraindicatii, precautii privind utilizarea etc.) Clientul este obligat sa examineze marfurile in mod nemijlocit la receptia acestora.

Orice reclamatie referitoare la cantitate sau defecte se semnaleaza in cel mult 2 zile lucratoare!

Indiferent de caz, responsabilitatea ZETMAN KRAFT este limitata la cel mult suma totala a valorii produselor comandate de client.

ZETMAN KRAFT nu poate fi facut responsabil de lipsa unor produse din stoc.

8. Returnarea produselor

Conform OUG 134/2014 - cu modificarile ulterioare - comsumatorul are dreptul in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Produsele se vor returna pe cheltuiala clientului, in ambalajul original, in starea in care au fost livrate. Clientul poate opta pentru schimbarea produsului cu unul similar sau pentru returnarea contravalorii acestuia in termen de 14 zile.

In acest caz va rugam sa luati legatura telefonic cu noi la telefon +40 743 576 542 intre orele 8.00-18.00 in zilele de lucru !

Nu se accepta la retur produse deterioarate, folosite necorespunzator sau fara ambalajul original. Nu se accepta produse la retur care au fost importate special la comanda clientului

9. Conditii de garantie

Produsele identificate in acest certificat pe baza denumirii comerciale, a codului si a numarului unic de serie S/N, beneficiaza de garantie in termenul specificat pentru fiecare in parte, perioada calculandu-se fata de data emiterii prezentului certificat. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie si curge din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si al notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator. Durata medie de utilizare a produselor este de 1-3 ani in functie de tipul produsului.

Garantia produselor achizitionate se acorda in conformitate cu legile in vigoare la data cumpararii. Garantia acordata nu afecteaza drepturile statuale ale beneficiarului consumator prevazute prin legislatia aplicabila in vigoare, respectiv Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora; Ordonanta Guvernului 21/1992 privind protectia consumatorilor si Legea 296/2004 privind Codul Consumului, republicat. Dreptul beneficiarului de a renunta la cumparare in 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform prevederilor Ordonantei nr. 134/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, se aplica doar pentru produsele livrate prin curier si doar consumatorilor persoane fizice. Asigurarea garantiei se face gratuit la sediul furnizorului, in zilele lucratoare. Aducerea la starea de conformitate se face in primul rand prin repararea produsului, in termen de maxim 15 zile calendaristice de la receptia in service. Nu constituie obiectul garantiei subansablele si materialele consumabile (baterii, mansete, cabluri, electrozi, becuri, etc). Accesoriile si produsele optionale pot avea garantie diferita de cea a produsului, conform specifiatiilor vanzatorului. Garantia nu include operatiunile de curatare sau asistenta tehnica.

Nu se ofera garantie pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii conditiilor de transport, pastrare, punere in functiune, exploatare si intretinere, a manipularii defectuoase, a lovirii produselor, a producerii accidentelor, socurilor electrice, mecanice, termice, a existentei unui grad ridicat de impuritati, a patrunderilor de lichide in produse, a expunerii la foc, ventilatiei necorespunzatoare, utilizarii gresite sau neglijente a produselor, expunerii excesive la umezeala, solicitarii anormale in utilizare sau exploatarii defectuoase, fluctuatii ale tensiunii de alimentare, interventii asupra produselor, indiferent de natura lor, de catre personal neautorizat in scris de furnizor. Acumulatorii (bateriile reancarcabile) beneficiaza de 6 luni garantie de la data achizitiei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel in certificatul de garantie.

Obligatiie beneficiarului:

Alimentarea de la reteaua electrica cu impamantare si in limitele de toleranta prevazute de producator;

Folosirea accesoriilor originale sau aprobate ca si compatibile de catre vanzator;

Respectarea instructiunilor de utilizare ale echipamentelor, conform indicatiilor tehnice date de vanzator, respectiv de executantul operatiilor de service;

Pastrarea integritatii sigiliilor producatorului, vanzatorului, respectiv ale executantului lucrarilor de service;

Pentru a putea beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea certificatului de garantie in original!

Clientul este obligat sa notifice in forma scrisa unitatea de service despre natura defectiunii!

Contact suport tehnic: contact@zetmedical.ro Tel. +40 743 576 542

Produsul va fi insotit de toate accesoriile cu care s-a livrat. Recomandam sa fie insotit si de ambalajul original, pentru a asigura integritatea produsului in cazul transportului. Produse fara etichetele sau sigiliile de garantie intacte sau cu defecte cauzate de manipulare sau stocare defectuoase, cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele: crapaturi, sparturi, elemente torsionate, desprinse sau lipsa, urme de arsuri, inundatie sau cele care prezinta risc biologic de contaminare, urme de sange, etc. – vor fi refuzate la receptia in vederea acordarii garantiei!

Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

10. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si SC ZETMAN KRAFT SRL va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Arad.

11. Legislatie aplicabila

  • Ordinul MS nr 253/2010 privind dispozitivele medicale

  • Legea comertului electronic - 365/2002

  • Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG. nr. 134/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta

  • OUG NR. 134/2014 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 134/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

  • Hotararea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic

  • Legea 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date -, modificata si completata cu Legea nr 506/2004

  • O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995 privind Conditiile de garantie:

  • Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe

  • OUG 34/2014 http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Important!Acesti Termeni si Conditii de Utilizare precum si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce pot aparea intre SC ZETMAN KRAFT SRL si Utilizator/Client. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze